Masterclass

Doe een Masterclass!

Marina heeft veel ervaring met het organiseren en uitvoeren van Masterclasses in alles wat te maken heeft met bloemen en decoraties. En voor diverse gelegenheden. Familiefeestjes, personeelsuitjes, social meetings. Bij Pasen en Pinksteren of Kerst en Nieuwjaar. Voor groepen jongeren of senioren in wijkcentra/buurtkamers, verzorgingshuizen, verpleegcentra. Waar en wat je maar wilt.

Zo'n masterclass duurt maximaal vier uur. Je spreekt met Marina door wat je wensen zijn en wat het programma/thema is. Marina zorgt voor de materialen, jijzelf zorgt voor de accommodatie. Het tarief is afhankelijk van of het een commerciële of niet- commerciële masterclass is. Commercieel: € 40 per uur, niet-commercieel: € 25 per uur. 

Alles exclusief benodigde materialen en kosten locatie.

Doen?  Neem contact met Marina op.


Masterclass kleine decoraties

Zie hieronder een voorbeeld van een Masterclass kleine decoraties maken in familieverband. Een zeer geslaagde middag, iedereen was bijzonder enthousiast!


Masterclass in Moskou

Ook in Rusland deed Marina al aan masterclasses. Onlangs kwamen we een aantal foto's tegen van masterclasses die zij in de jaren 2009 en 2010 gaf aan groepen van vrouwen, wiens echtgenoten waren verbonden aan diverse ambassades. We wilden je deze unieke foto's niet onthouden. Werken met bloemen en gebruik maken van allerlei vormen. Iets wat Marina nog steeds graag doet.

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om te bestellen of iets te vragen