Verkoopinfo


De prijzen van werken die op dit moment beschikbaar zijn staan op de foto's aangeduid. Staat er geen prijs bij, dan kan dat werk worden besteld en wordt dan speciaal voor jou gemaakt.

De prijzen zijn exclusief kosten van levering per pakketpost. Wij hebben echter de voorkeur dat je het werk bij ons ophaalt. Mooie gelegenheid om ook eens met elkaar kennis te maken.

Bestellen van een bestaand werk kan simpel  via het berichtenformulier met vermelding van het nummer dat je in de desbetreffende foto ziet staan.

Wil je een muurdecoratie of een masterclass, neem dan eerst via telefoon of via het berichtenformulier contact op met Marina om een afspraak te maken over het vervolg.

Hier de contactgegevens: Marina Westendorp, Van der Leeklaan 40, 1185 DN Amstelveen. telefoon: +31 6 491 732 64.

Betalen, gaat ook simpel. Je kan er voor kiezen om gelijktijdig met de bestelling van een werk het bedrag over te maken op de bankrekening. Je kan ook betalen op het moment dat je het werk bij ons ophaalt. 

Dat kan contant, via Tikkie of een Betaalverzoek via de bank-app die je normaal gebruikt. Bankrekeningnummer van Marina is NL05 INGB 0653 1311 94

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om te bestellen of iets te vragen